+34 690-95-99-79
info@mubaformaciomusical.com

Acadèmia de cant

A l’acadèmia de cant muba estem compromesos amb la formació musical a través de l’educació de la veu, l’oïda i l’afinació, la tècnica i la interpretació, l’expressió i el moviment en escena. En definitiva volem apropar el cant a tothom, amateur o professional que tingui la il·lusió d’aprendre a cantar o desenvolupar el seu talent a nivell més professional.
Aprendràs a gestionar la veu, respirar, treballarem perquè arribis a les notes i a perfeccionar la teva tècnica, voicecraft, classes amb vocal coach personalitzades i individuals d’educació de la veu i cant, amb l’objectiu que actors i cantants -professionals o no- coneguin i treguin el millor rendiment del seu instrument.
La formació es centra en l’ensenyament de tècnica vocal i interpretació i en l’entrenament específic d’aspectes com ara: la vocalització, la transmissió d’emocions o la comunicació amb el públic., treballem tots els estils musicals,(opcional) podràs actuar i pujar a l’escenari per a poder compartir el que as après, treballarem la posada en escena i a gestionar la por escènica.
Preparació de càstings, audicions, preparació d’esdeveniments i concerts, assessorament
professional i gestió de management.
Necessites una empenta per a triomfar professionalment? Tens ganes de començar un projecte
nou?? Truca sense compromís i informat! No deixis escapar aquesta oportunitat, fes realitat els teus
somnis!

Fotos de la classe:

Contacte per a més informació: