+34 690-95-99-79
info@mubaformaciomusical.com

Descobreix l’escola

Descobreix l'escola

Sobre l’escola:

Muba Formació Musical neix amb l’objectiu de despertar l’interès per la música i ajudar a desenvolupar aquesta habilitat artística que ens fa especials, més comunicatius, creatius i oberts.

Muba és un centre especialitzat en la formació musical en l’àmbit professional i amateur, el nostre mètode d’aprenentatge està basat en la practica i en l’adaptació personalitzada en cada un dels nostres alumnes, proposem una formació completa en tots els aspectes que envolten el món musical, creiem que cantar, tocar o fer música no és només interpretar una peça o ompondre, l’objectiu és treballar la creativitat musical per a transmetre allò que volem a l’espectador.

Treballem tots els estils musicals, tant moderns com clàssics, I tenim un ampli ventall de possibilitats per tal d’oferir la formació més completa per a cada un dels nostres alumnes tant pels estudis professionals, lliures o amateurs:

La nostra formació és per totes les edats i nivells i es pot començar a partir dels 3 anys amb classes de Sensibilització Musical. Us convidem acompanyar-nos en aquest meravellós viatge i viure una experiència única amb nosaltres!